Tachtig nieuwe bedrijfsauto's voor AB Vakwerk

CoŲperatieve uitzender AB Vakwerk heeft een groot deel van haar wagenpark vervangen door nieuwe CitroŽn NEMO's. Zo'n tachtig nieuwe CitroŽns staan dan ter beschikking van de ongeveer 1100 vaste medewerkers van het bedrijf.

AB Vakwerk investeert in duurzame inzetbaarheid van zowel medewerkers als materieel. De aanschaf van de CitroŽn NEMO is dan ook een logische keus vindt algemeen directeur Hylke van der Veen: „Het levert direct milieuvoordeel op omdat de uitstoot zo'n tien procent minder is dan van de huidige modellen. Daarnaast is het brandstofverbruik minder en de levensduur van de HDi-motoren zodanig, dat we er jarenlang zorgeloos plezier van kunnen hebben.”

 

Accountmanager Harry Efdť van CitroŽn-dealer Dijkstra is blij met de grote order die aan de dealer gegund is: „AB Vakwerk behoort tot onze selecte groep grote klanten en is de grootste als het gaat om het aantal werknemers dat in dienst is. Natuurlijk stelt het leveren van zoveel auto's ons ook voor een uitdaging.”.

In Dijkstra heeft AB Vakwerk al jaren een betrouwbare mobiliteitspartner. ,,Het mooie is dat de loyaliteit en flexibiliteit die wij met AB Vakwerk bieden, ook terug te vinden is bij Dijkstra,” vindt Van der Veen. ,,Ook daarom passen we goed bij elkaar”.


Binnenkort: Dijkstra Bedrijfswagendagen